maandag 8 september 2014

Flexibele lease bij VWP Autolease

Bent u ook helemaal klaar met langlopende leasecontracten, afkoopboetes en onverwachte kosten? Dan is VWP Autolease wat u zoekt. Door de flexibele lease is het leasen van een auto vanaf nu géén financieel risico meer met zich mee. Uw leasecontract heeft een minimale looptijd van één jaar, en daarna bepaalt u zelf hoe lang u de auto aanhoudt.

Langer leasen is goedkoper rijden

Houdt u de auto langer dan één jaar aan? Dan profiteert u al na twaalf maanden van een lager worden maandtarief. Elk jaar dat u langer leaset, dalen de kosten voor uw leaseauto. Op die manier belonen we vaste klanten. In het vierde jaar profiteert u zelfs van een ongekend lage maandelijkse bijdrage. Leasen was nog nooit zo goedkoop.

Korter leasen, geen probleem

De minimale looptijd van onze leasecontracten is één jaar. Daarna houdt u de leaseauto voor onbepaalde tijd aan, waarbij u profiteert van een opzegtermijn van één maand. Een leaseauto brengt dus geen financieel risico meer met zich mee wanneer u leaset bij VWP.

Elke maand nieuwe acties

VWP Autolease publiceert elke maand nieuwe leaseauto's op de website die tegen een extra gunstig actietarief worden aangeboden. Bekijk de acties en lease uw droomauto bij VWP!


VWP Autolease, uw adres voor:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten