dinsdag 9 september 2014

Hybride en elektrische auto leasen? Dat kan bij VWP.

Steeds meer mensen overwegen de overstap naar een hybride auto of elektrische auto. Deze auto's hebben ontelbaar veel voordelen, grofweg samen te vatten als: beter voor het milieu én beter voor de portemonnee. Niet alleen door gunstige bijtellingsregelingen en belastingen, maar ook doordat je lang niet zo veel of zelfs helemaal niet meer hoeft te tanken, is een hybride of elektrische auto veel goedkoper.

Verschil tussen hybride en elektrische auto

Een hybride auto is een auto die beschikt over zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. De verbrandingsmotor laadt de elektromotor onder het rijden op. Met een hybride auto kunt u zowel elektrisch als op een conventionele brandstof blijven rijden. Een elektrische auto daarentegen wordt aangedreven door een accupakket en een elektromotor. U laadt de elektrische auto op bij een oplaadpunt of natuurlijk bij u thuis. Bent u ondernemer en overweegt u de overstap op elektrische leaseauto's voor uw bedrijf? Dan is het zinvol ook op de zaak te zorgen voor een aantal oplaadpunten.

Elektrisch leasen proberen met shortlease

Shortlease biedt u de mogelijkheid een elektrische auto uit te proberen zonder direct vast te zitten aan de aanschaf of een langdurig leasecontract. Bent u nog onbekend met hybride of elektrisch rijden en wilt u onderzoeken of het iets voor u is? Overweeg dan een shortlease contract van bijvoorbeeld 6 maanden. U heeft dan uitgebreid de gelegenheid om een hybride of elektrische leaseauto te proberen.

Elektrische auto leasen bij VWP

Bij VWP Shortlease geniet u van uitstekende leasevoorwaarden. U leaset uw hybride of elektrische auto bij ons op basis van full-operational lease. Dat betekent dat u een all-inclusive tarief betaalt, inclusief rente, onderhoud, banden, verzekering en vrije kilometers per maand. U weet precies welk tarief er op uw maandelijkse factuur komt te staan en kunt dus met een goed gevoel de weg op. Shortlease biedt u bovendien de mogelijkheid uw wagenpark naar eigen behoefte in te delen en bij te stellen. Daarbij loopt u geen financieel risico, en is shortlease niet duurder dan conventionele leasecontracten.

Elektrische leaseauto's

Ons wagenpark bestaat uit jonge en zeer volledig uitgeruste auto's van alle denkbare merken. Vanzelfsprekend hebben we dan ook een ruime keuze in elektrische shortlease auto's.




Hybride leaseauto's

Ook in hybride auto's heeft u bij VWP Shortlease volop keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bekende Toyota Prius of Peugeot iOn? Maar ook voor een hybride Volvo, Citroën, BMW, Opel of Chevrolet kunt u bij ons terecht.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten